Om du har svarat ja på en eller flera av dessa frågor kan en lärartjänst på OneSchool Global ge dig den tillfredsställelse och glädje du söker. Med vår innovativa pedagogik plus ett starkt engagemang med skolledningen och samhället får du stöd för att bli den bästa utbildare du kan bli.

Fem anledningar till att detta karriärsteg kan ge dig mer glädje:
 • Elever som vill lära sig.
  Vår beprövade teknikbaserade pedagogik utvecklar elevernas förmåga att "lära sig att lära sig", vilket leder till mindre "testundervisning" och färre beteendeproblem.
 • Mindre klasser.
  Beroende på årskurs varierar klassstorlekarna mellan 10 och 22 elever med större möjlighet till enskild undervisning och coachning.
 • Bättre balans mellan arbetsliv och privatliv.
  Det finns ingen sport på helgerna och begränsad skolverksamhet utanför skoltid, vilket innebär att du alltid är fräsch och redo att ge ditt bästa.
 • Karriärutveckling och stöd.
  Vår kultur av respekt och stöd från ledningen, kollegor, elever och föräldrar skapar en positiv arbetsmiljö och schemalagd tid för professionell utveckling på arbetstid garanterar att du trivs.
 • Ett mångsidigt och dynamiskt team.
  Våra elever och familjer kommer från en kristen kyrka, men vår personal är en mångsidig och dynamisk grupp från alla samhällsskikt. För mer information se vår skolprofil här.

För mer information se vår skolprofil här.

Se vad våra lärare säger

"Det är underbart att faktiskt få ägna min tid åt att undervisa och stödja eleverna så att de kan göra sitt bästa, i stället för att ständigt behöva hantera beteende eller jonglera med alltför många behov i stora klasser."

Chatta med vårt vänliga team:

Det kan finnas en tjänst som du är intresserad av just nu, eller så kan du vara intresserad av framtida möjligheter.

Vårt team finns där för att svara på alla dina frågor.

0
campus
0
länder
0
Totalt antal anställda
0
Totalt antal studenter
Scroll to Top