Als u ja heeft geantwoord op een of meer van de bovenstaande vragen dan is een uitdaging als docent bij OneSchool Global een gelegenheid om weer plezier te ontwikkelen in het lesgeven. Met onze innovatieve pedagogische aanpak en betrokkenheid van onze schoolleiding en de gemeenschap wordt u ondersteund om de excellente docent te worden die er in u zit.

Vijf redenen waarom deze stap in uw carrière meer plezier brengt:
 • Scholieren die willen leren.
  Onze beproefde technologie pedagogische aanpak ontwikkelt het vermogen om “leren om te leren” hetgeen resulteert in minder “lesgeven en overhoren” en minder gedragsproblemen
 • Kleine klassen.
  Afhankelijk van het schooljaar is het typische aantal scholieren 10 tot 22 met meer gelegenheid voor “één-op-één” coaching voor de scholier.
 • Betere balans in uw werk en vrije tijd.
  Wij verwachten geen weekend werk en uren buiten werktijd blijven beperkt zodat u altijd het beste kunt geven.
 • Betrokkenheid en steun voor uw carrière.
  Onze cultuur van respect en betrokkenheid van schoolleiding, collega’s, scholieren en ouders resulteert in een positieve werkomgeving en gereserveerde tijd voor professionele ontwikkeling gedurende werktijden.
 • Een divers en dynamisch team.
  Onze scholieren en hun familie maken deel uit van een Christelijke kerkgemeenschap. Onze docenten daarentegen zijn een diverse en dynamische groep uit alle delen van de samenleving.

Voor meer informatie verwijzen wij naar ons school profiel.

Wat zeggen onze docenten?

“Het is een voorrecht om mijn tijd te besteden aan lesgeven en ondersteunen van scholieren die zich inzetten om het beste te bereiken. Dit in tegenstelling tot het constant beheersen van gedragsproblemen en de uitdagingen die grotere groepen met zich meebrengen”

Praat met ons vriendelijke team:

Misschien is er een vacature waar u nu in geïnteresseerd bent of mogelijk is er interesse in toekomstige vacatures.

Ons team is beschikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

locaties
0
landen
0
personeelsleden
0
scholieren
0
Scroll to Top