Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, kan en stilling som lærer hos OneSchool Global give dig den tilfredsstillelse og glæde, du søger. Med vores innovative pædagogik foruden et stærkt engagement fra skoleledelsen og lokalsamfundet får du støtte til at blive den bedste underviser, du kan være.

Fem grunde til, at dette karriereskridt kan give dig mere glæde:
 • Studerende, der ønsker at lære.
  Vores gennemprøvede teknologibaserede pædagogik udvikler elevernes evne til at "lære at lære", hvilket resulterer i mindre "undervisning til prøven" og færre adfærdsproblemer.
 • Mindre klassestørrelser.
  Afhængigt af årgang varierer klassestørrelsen typisk fra 10 til 22 elever med større mulighed for individuelt engagement og coaching af eleverne.
 • Bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv.
  Der er ingen sport i weekenden og begrænset aktivitet uden for skoletiden, hvilket betyder, at du altid er frisk og klar til at gøre dit bedste.
 • Karriereudvikling og støtte.
  Vores kultur med respekt og støtte fra ledelse, kolleger, elever og forældre skaber et positivt arbejdsmiljø, og planlagt tid til faglig udvikling i arbejdstiden sikrer, at du trives.
 • Et mangfoldigt og dynamisk team.
  Mens vores elever og familier kommer fra et kristent kirkesamfund, er vores personale en mangfoldig og dynamisk gruppe fra alle samfundslag.

For flere oplysninger se vores skoleprofil her.

Se, hvad vores lærere siger

"Det er vidunderligt at bruge min tid på at undervise og støtte eleverne til at opnå deres bedste i stedet for konstant at adfærdsregulere eller jonglere med for mange behov i store klasser."

Chat med vores venlige team:

Der er måske en stilling, du er interesseret i nu, eller du kunne være interesseret i fremtidige muligheder.

Vores team er der for at besvare alle dine spørgsmål.

campusser
0
lande
0
ansatte i alt
0
studerende i alt
0
Scroll to Top