The Hague

“Wij zijn een school die geeft om leerlingen. We willen graag dat de leerlingen een prettige leertijd hebben, maar tegelijkertijd hebben we ook hoge verwachtingen van hen. Wij creëren een cultuur waarin onze leerlingen leren om succesvol en zelfstandig aan de slag gaan.”

Basisschool leerlingen
3
Middelbare school leerlingen
5
Totaal leerlingen
10

Ons ethos

Op onze school zorgen we ervoor dat onze leerlingen zichzelf volledig ontwikkelen en dat ze ‘leren hoe je moet leren’. Tegelijkertijd handhaven we ook het fundamentele Christelijke geloof en principes, waarvan puurheid, oprechtheid en goddelijkheid de belangrijkste zijn. De waarheid en de autoriteit van de Bijbel en hechte familieprincipes liggen ten grondslag aan de toewijding van de school om kwaliteitsonderwijs te bieden in alle facetten. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het leerplan, maar ook aan de leraren, aan faciliteiten, aan management en aan discipline – dat allemaal in een veilige, hechte en zorgzame omgeving.

School Policies

Please click on the links below to review our policies; other policies are listed in the Campus Prospectus and are available on request:

Scroll to Top